Close

21 december 2012

Prettige kerstdagen en een buitengewone overgang gewenst

In deze week heb ik nogal wat berichten gezien over het naderende eind van onze tijd. De Maya-kalender komt op zijn eind vandaag. Ik heb nog geen tekenen gezien dat vandaag apocalyptische trekjes zou kunnen krijgen.

Ik hoor veel meer stemmen opgaan – bijna hoopvol – dat we naar een andere tijd aan het bewegen zijn. Het Aquariustijdperk. Spreekt mij als waterman zeer aan.

Vanmorgen kreeg ik een prachtig bericht van een vriend met een link naar een video over een flashmob. Schitterend filmpje dat ik je niet wil onthouden. Voor mij zegt het genoeg. Alle Menschen werden Brüder.

http://www.youtube.com/watch?v=GBaHPND2QJg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *